29
okt

0
Tweede seminar kansen en mogelijkheden voor zzp-bemiddeling

Tweede seminar kansen en mogelijkheden voor zzp-bemiddeling

Wegens grote belangstelling organiseren Professionals in Flex en Köster Advocaten op donderdag 19 november 2015 een tweede seminar rondom zzp-bemiddeling. Als relatie willen wij u graag uitnodigen deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Het aantal zzp’ers groeit de laatste jaren gestaag, naar schatting is ongeveer 10% van de werkzame beroepsbevolking zzp’er. Opdrachtgevers geven daarnaast aan vaker te willen werken met zzp’ers. Is dit een uitgelezen kans voor flexondernemers om hierop in te spelen? Of biedt het juist onvoorziene risico’s? De markt lijkt er klaar voor om hier meer op in te spelen. Hoewel de wetgeving vaak achter loopt op de praktijk, zien we hier ook relevante ontwikkelingen die we graag met u delen.

Professionals in Flex en Köster Advocaten zijn betrokken bij dit onderwerp. We zien dit dan ook als een uitgelezen kans om u samen te informeren. Graag bespreken we met u de kansen en mogelijkheden die zzp-bemiddeling u als flexondernemer biedt. Tevens worden alle relevante wijzigingen in wet- en regelgeving besproken. Meer informatie over de seminar kunt u hier vinden.  Op deze pagina kunt zich tevens aanmelden voor de seminar.

Programma

15.30 – 16.00 uur Ontvangst/ koffie en thee

16.00 – 16.15 uur Belang van zzp en zzp-bemiddeling in de flexbranche

16.15 – 17.00 uur Wijzigingen in wet- en regelgeving

17.00 – 17.30 uur Mogelijkheden en oplossingen voor de flexbranche

18.00 – 18.30 uur Borrel

U kunt zich aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Lees meer op onze blogs

  Ontvang onze nieuwsbrief

  * indicates required