23
jan

0
Nieuwe merknaam: All About Flex

Nieuwe merknaam: All About Flex

Vanaf 1 februari 2019 gaan Professionals in Flex, Subsidie Partner en About samen verder in één nieuwe organisatie. De nieuwe combinatie van bedrijven wordt ondergebracht onder de nieuwe merknaam: All About Flex. De combinatie van deze bedrijven maakt All About Flex uniek in de markt, als dé kennispartner voor uitzendbureaus met één loket voor alles om de backoffice van intermediairs te ondersteunen, met advies, interim management of zelfs gedeeltelijke of volledige outsouring.

Totaalpakket

All About Flex is de gespecialiseerde dienstverlener voor uitzendondernemingen en intermediairs. De nieuwe organisatie biedt een totaalpakket aan diensten gericht op de ondersteuning van klanten bij de bedrijfsvoering van een uitzendonderneming. Naast training, advies en management, biedt All About Flex ook de mogelijkheid om de backoffice geheel of gedeeltelijk uit te besteden.
All About Flex is hiermee de meest complete en gespecialiseerde dienstverlener voor uitzendondernemingen. Hierdoor is All About Flex ook in staat flexbedrijven in hun hele levenscyclus te ondersteunen: kleine of startende intermediairs kunnen de hele backoffice onderbrengen, middelgrote uitzendorganisaties kunnen All About Flex inzetten als vaste kennispartner en voor grotere uitzenders bieden we grotere advies- en implementatietrajecten om kostprijzen of processen te optimaliseren.

Eén loket
Leo Smeekes (directeur All About Flex) over de dienstverlening van All About Flex: “Wij geloven dat uitzenders steeds meer focus moeten hebben op het werven en plaatsen van kandidaten en daardoor minder tijd kunnen en willen investeren in de backoffice, terwijl regelgeving steeds complexer en veeleisender wordt. Met deze nieuwe combinatie van ondernemingen, bieden we uitzendondernemingen nu één loket voor alle backoffice-gerelateerde diensten van advies tot volledige outsourcing van hun backoffice.”

Kennispartner
Daarnaast is All About Flex met de uitgaves Ondernemen in Flex en Verzuim en Beter ook dé kennispartner voor ondernemingen in de flexbranche.

Directie
De organisaties blijven als zelfstandige organisaties opereren binnen de groep. De directie van All About Flex bestaat uit Leo Smeekes, Dustin Rameau, Patrick Odijk en Patrick Hustinx.

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen, neem contact op.

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required