30
jun

0
Het handboek voor de flexondernemer Ondernemen in Flex: actueel en online

Het handboek voor de flexondernemer Ondernemen in Flex: actueel en online

In het handboek Ondernemen in Flex vindt u uiteenlopende onderwerpen die van belang zijn voor zowel de startende- als ervaren flexondernemer. Van belangrijke basisinformatie over de uitzendmarkt tot relevante informatie over brancheorganisaties. Van informatie over essentiële wetten, regels, regelingen en cao’s tot tips over marketing- en arbeidsmarktcommunicatie, het opleiden van uw personeel en de financiële planning. Ook van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving houden we u op de hoogte. Deze zomer publiceren onze specialisten wekelijks een artikel, waarin een thema uit het handboek centraal staat. Online op www.professionalsinflex.nl én in de digitale uitgave van het handboek.

Veranderingen in wetgeving

In 2015 en 2016 zijn flexondernemers geconfronteerd met wijzigingen in wetgeving, zoals de Wet werk en zekerheid (Wwz) en de invoering van de wet DBA voor zzp’ers. Veranderingen die van belang zijn voor en effect hebben op uw bedrijfsvoering. In het handboek Ondernemen in Flex staat essentiële informatie over deze wijzigingen. Ook in 2017 wordt een aantal wijzigingen verwacht die van invloed zijn op de bedrijfsvoering van flexondernemers. Zo wijzigt per 1 januari de regeling rondom eigenrisicodragerschap van de WGA, en kunt u vanaf dat moment ook kiezen om ERD voor de WGA te worden. Daarnaast wordt in 2017 een nieuwe subsidieregeling ingevoerd die voor u interessant kan zijn. Kortom, relevante wijzigingen voor flexondernemers.

Online handboek

Als u het handboek bestelt, heeft u gratis toegang tot de online variant van het handboek. U kunt eenvoudig een account aanvragen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Standaardwerk voor flexondernemers

Ondernemen in Flex is al sinds 2009 het standaardwerk voor ondernemers en beslissers in de flexbranche. Het boek is een uitgave van Professionals in Flex in samenwerking met de ABU, de NBBU en Köster Advocaten. Patrick Hustinx, partner bij Professionals in Flex, is de auteur. Het boek bevat daarnaast bijdragen van associates van Professionals in Flex. Het boek is vanaf de eerste uitgave een succes en de vijfde druk van dit handboek is in september 2015 verschenen. Het boek is daardoor actueel én toegesneden op de praktijk in de flexbranche. Afhankelijk van de impact van de wijzigingen in wet- en regelgeving wordt besloten een nieuwe hardcopy uitgave van het handboek uit te brengen.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over het handboek Ondernemen in Flex? Of wilt u het handboek bestellen? Neem dan contact met ons op via 023-8700113, of vul het bestelformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ontvang onze nieuwsbrief

  * indicates required