18
sep

0
Recruitment

Recruitment

Bent u op zoek naar een invulling voor uw vacature in de flexbranche? Dan kunnen wij u helpen. Ook voor vaste functies weten wij de juiste kandidaat te vinden.

 

Werving & selectie vast personeel

Professionals in Flex beschikt over een groot netwerk en heeft een groot aantal werkzoekenden in portefeuille. Door middel van een screening uit ons bestand kunnen we onmiddellijk een kandidaat voorstellen of stellen we een werkwijze voor werving vast.

Werkwijze

U zoekt per direct een nieuwe medewerker. Tijdens het eerste contact wordt het urgentieniveau bepaald. Aan de hand daarvan zet Professionals in Flex de volgende vervolgstappen:

  • Binnen één dag voeren wij met u een intakegesprek, formuleren wij de opdracht en bespreken we het gewenste profiel, qua inhoud, ervaringsniveau en type persoonlijkheid.
  • In het geval van een interim invulling zoeken en selecteren wij voor u een of meerdere kandidaten binnen vijf tot zeven werkdagen.
  • U ontvang een onderbouwde aanbieding. Wij lichten de kandidaatstelling persoonlijk toe, zodat u goed voorbereid bent op de kennismaking met de kandidaten.
  • U voert de gesprekken met de kandidaten.

Daarna maakt u uw keuze met welke kandidaat u in zee wilt gaan.

  • Wij zorgen voor het opstellen van het contract.
  • De kandidaat gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Heeft u interesse?

Voor meer informatie of voor het maken van en afspraak kunt u contact opnemen met Professionals in Flex via 023-8700113. Of vul onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Heeft u wel plannen, maar weet u nog niet zeker of een vaste invulling de juiste oplossing is? Ook dan maken wij graag een afspraak om uw situatie in kaart te brengen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required