12
jul

0
Interim Management

Interim Management

Bent u op zoek naar een invulling voor uw vacature in de flexbranche? Dan kunnen wij u helpen. Voor een interim invulling weten wij in ons netwerk snel de juiste kandidaat te vinden.

Interim

Professionals in Flex heeft voor u dé interim manager die in staat is om snel resultaat te boeken. Leiders die plannen opstellen, doelen stellen en ze daadwerkelijk bereiken. Professionals in Flex beschikt over een ruim bestand aan interim managers met een grote verscheidenheid aan profielen; van algemeen directeur tot vestigingsmanager en van marketingmanager tot controller. Allen met een zeer ruime ervaring in de flexbranche bij meerdere (uitzend)organisatie.

Werkwijze

U zoekt per direct een nieuwe medewerker of interim manager. Tijdens het eerste contact wordt het urgentieniveau bepaald. Aan de hand daarvan zet Professionals in Flex de volgende vervolgstappen:

  • Binnen één dag voeren wij met u een intakegesprek, formuleren wij de opdracht en bespreken we het gewenste profiel, qua inhoud, ervaringsniveau en type persoonlijkheid.
  • In het geval van een interim invulling zoeken en selecteren wij voor u een of meerdere kandidaten binnen vijf tot zeven werkdagen.
  • U ontvang een onderbouwde aanbieding. Wij lichten de kandidaatstelling persoonlijk toe, zodat u goed voorbereid bent op de kennismaking met de kandidaten.
  • U voert de gesprekken met de kandidaten.

Daarna maakt u uw keuze met welke kandidaat u in zee wilt gaan.

  • Wij zorgen voor het opstellen van het contract.
  • De kandidaat gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Heeft u interesse?

Voor meer informatie of voor het maken van en afspraak kunt u contact opnemen met Professionals in Flex via 023-8700113. Of vul onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Heeft u wel plannen, maar weet u nog niet zeker of een interim manager de juiste oplossing is? Ook dan maken wij graag een afspraak om uw situatie in kaart te brengen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geen reacties

Reageer

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required