19
apr

0
Handboek: Ondernemen in Flex

Handboek: Ondernemen in Flex

 

201512 Cover Ondernemen in Flex

Ondernemen in Flex is al sinds 2009 het standaardwerk voor ondernemers en beslissers in de flexbranche. Het boek is een uitgave van Professionals in Flex in samenwerking met de ABU, de NBBU en Köster Advocaten. Patrick Hustinx, partner bij Professionals in Flex, is de auteur. Het boek bevat tevens bijdragen van Associates en  van Professionals in Flex.Het boek is vanaf de eerste uitgave een succes en inmiddels toe aan de vijfde druk. Het boek is daardoor actueel én toegesneden op de praktijk in de flexbranche. De vijfde druk van dit handboek is in september 2015 verschenen.

Bestel hier het handboek Ondernemen in Flex>>

Een populair onderdeel van het handboek zijn de ‘yellow pages’. Dit is een directory van alle mogelijke leveranciers voor de uitzendorganisatie. Denk hierbij aan software-bureaus, verzekeringen, gespecialiseerde adviesbureaus etcetera. Vanaf dit jaar is de flexdirectory ook digitaal te raadplegen op www.ondernemeninflex.nl.

De eindredactie uit Roland Geenen (NBBU), Maarten Tanja (Köster Advocaten) en Karin Rademaker (ABU). Het boek kan besteld worden bij Professionals in Flex, maar ook de ABU en de NBBU verkopen dit handboek. De verkoopprijs bedraagt 49,95 euro exclusief btw.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over het handboek Ondernemen in Flex? Of wilt u het handboek bestellen? Neem dan contact met ons op via 023-8700113, of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ontvang onze nieuwsbrief

Selecteer 1 of meer interessegebieden