08
apr

0
Backoffice Scan

Backoffice Scan

Ook als een onderneming financieel gezond is, is er vaak nog geld te besparen. En met een (nog) lagere kostprijs hebt u een groot voordeel ten opzichte van uw concurrenten. Een slim ingerichte en georganiseerde administratie kan voor u een kostenbesparing én een lagere kostprijs opleveren: dubbel voordeel dus. Het betreft hier wel zeer specifieke expertise, die u niet altijd voorhanden hebt. En hoe komt u nou te weten of u daadwerkelijk geld kunt besparen?

Professionals in Flex is als geen ander in staat om op diverse fronten een analyse te doen en allerlei mogelijke besparingen te detecteren. Bij de Back Office Scan van Professionals in Flex onderzoeken wij uw administratie en bedrijfsvoering op mogelijk te behalen (financieel) voordeel. In de analyse wordt onder andere gekeken naar:

Loonadministratie
Gebruikt u de juiste grondslagen voor uw afdrachten? En maakt u gebruik van alle mogelijkheden voor inhoudingen bij de uitzendkracht? Veel uitzendorganisaties zijn zich niet bewust van de vele mogelijkheden en de voordelen van een goed ingerichte loonadministratie. Bovendien zijn in bepaalde gevallen veel lagere premies mogelijk dan u nu betaalt. Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden.

Eigenrisicodragen ZW en WGA
Soms kan het eigenrisicodragen veel kosten schelen, maar dit is niet altijd het geval! Bovendien zitten er ook risico’s aan vast. Wij adviseren u hierover en berekenen het besparingspotentieel.

Verzuimbeleid, preventie
 en aanvulling op de ziektewet
In bepaalde gevallen is de uitzendonderneming verplicht een aanvulling op de ziektewet te geven. Een goede organisatie en verzekering van deze aanvulling kan u veel geld besparen.
Naast de kostenbesparing in de administratieve organisatie is er vaak veel geld te besparen bij de bron: preventie en verzuimmanagement. Wij toetsen uw organisatie hierop.

ET-regeling
Als u personeel uit het buitenland inzet, zijn er diverse fiscale instrumenten die kunnen worden ingezet. Maakt u hier gebruik van? Is dit goed ingeregeld of is er meer fiscaal voordeel te behalen?

Premiekortingen en subsidies
Mogelijk betaalt u al jaren onterecht of teveel premie aan UWV, de belastingdienst of verzekeraars. Wij gaan voor u na welke premies of betalingen onterecht blijken te zijn.

De scan bestaat over het algemeen uit maximaal 2 tot 3 bezoeken op kantoor van de opdrachtgever en analyse van de verkregen informatie. Na afronding van deze bijeenkomsten wordt er binnen enkele weken een verslag van bevindingen opgeleverd met concrete besparingsmogelijkheden. De implementatie van de besparing wordt vervolgens in overleg vastgesteld.

Zoekt u kostenbesparing, een lagere kostprijs en een voorsprong op uw concurrenten? Neem dan rechtstreeks contact op met Patrick Hustinx via 06-28886440 voor een kennismakingsgesprek.

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required