27
nov

0
Backoffice Advies

Backoffice Advies

Een goede inrichting van uw backoffice kan al snel leiden tot een betere kostprijs en daarmee tot een hogere concurrentiekracht. Met een Backoffice Scan lichten wij uw organisatie door op mogelijk te behalen kostprijsbesparingen.

Naast de Backoffice Scan biedt Professionals in Flex ook dienstverlening aan op het gebied van financieel management, het opstellen van business cases en procesoptimalisatie. Immers, focus blijven houden op de financiële kant van uw organisatie is van essentieel belang.  Maar ook een correcte inrichting van uw backoffice en processen is voor u als uitzendondernemer van belang.

Wat kan Professionals in Flex voor u betekenen?

Professionals in Flex is heeft een rijke historie als advies-organisatie in de flexbranche. Wij adviseren bedrijven over BV-structuur, cao-toepassing, processen, contracten en eigenrisicodragen en zijn de expert bij uitstek voor overnames. We beschikken over financiële experts die de dynamiek van de flexbranche kennen en snel financieel (-operationele) pijnpunten van uw organisatie bloot leggen. Door middel onze uitgebreide kennis en ervaring en met behulp van onze op maat gemaakte oplossingen helpen wij onze klanten verder.

Meer lezen over Backoffice Advies? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze publicaties over Backoffice en kostprijsoptimalisatie.

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required