27
nov

0
Backoffice Advies

Backoffice Advies

Een goede inrichting van uw backoffice kan al snel leiden tot een betere kostprijs en daarmee tot een hogere concurrentiekracht. Met een Backoffice Scan lichten wij uw organisatie door op mogelijk te behalen kostprijsbesparingen.

Naast de Backoffice Scan biedt Professionals in Flex ook project- of interim management aan op het gebied van financieel management, het opstellen van business cases en procesoptimalisatie.

Indien u niet direct een ‘groot’ project heeft maar wel met regelmaat vragen heeft of kort advies nodig heeft, is Backoffice Support een optie. Tegen een vaste maandelijkse vergoeding beschikt u over uw eigen helpdesk en experts waar u altijd terecht kunt, zonder dat u meteen de adviesuren moet gaan tellen. En wordt u periodiek voorzien van alle relevante updates.

Aan het einde van het kalender-jaar organiseert Professionals in Flex een seminar voor klanten en relaties, waarbij de nieuwe ontwikkelingen, kostprijs en wet- en regelgeving van het komende jaar wordt besproken. Meer informatie over het komende seminar vindt u op onze pagina Flex 2019

Wat is de meerwaarde van Professionals in Flex?

Professionals in Flex is heeft een rijke historie als eerste gespecialiseerde advies-organisatie in de flexbranche. Wij adviseren bedrijven over BV-structuur, cao-toepassing, processen, contracten en eigenrisicodragen en zijn de expert bij uitstek voor proces- en kostenoptimalisatie.

Meer lezen over onze kennis? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze publicaties over Backoffice en kostprijsoptimalisatie.

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required