27
nov

0
Alles over Strategie en Management

Alles over Strategie en Management

Onze expertise

Als ondernemer in de flexbranche weet u als geen ander dat er enorm veel ontwikkelingen op u af komen. Van arbeidskrapte binnen bepaalde marktniches, zoals technici, ICT’ers en verplegers, tot technologische ontwikkelingen, zoals de big data hype en social media technologies. En van juridische ontwikkelingen, zoals de discussies in de payrollbranche en de veranderingen rondom de ziektewet, tot toenemende transparantie en concurrentie.

Daarnaast wordt van de flexbranche de laatste jaren een veel bredere dienstverlening verwacht dan enkel uitzenden, detacheren en payrollen alleen. Opdrachtgevers hebben een meer diverse vraag om de flexibele schil van de organisatie in te vullen, en flexwerkers zijn allang niet meer alleen uitzendkrachten. Dat vraagt kennis en een juiste juridische en operationele invulling van nieuwe vormen van dienstverlening zoals contracting of de bemiddeling van zzp’ers. Daarnaast kijken veel ondernemingen en/of ondernemers naar de mogelijkheden om hun eigen uitzendbureau of payrollbedrijf op te zetten.

Wat kan Professionals in Flex voor u betekenen?

Bovenstaande ontwikkelingen vragen van u als ondernemer visie, vernieuwing,  strategische keuzes en een enorm aanpassingsvermogen. Professionals in Flex beschikt over eigen ontwikkelde strategische modellen en marketing expertise. Daarnaast beschikken wij over diepgaande kennis en ervaring met al deze nieuwe vormen van flex, en hebben wij waar nodig met juridische experts modellen ontwikkeld die direct implementeerbaar zijn. Wij adviseren over de toepassing, helpen met de inpassing en leveren de specialisten om in de praktijk te ondersteunen. Tot slot heeft Professionals in Flex veel kennis en ervaring bij de advisering en/of ondersteuning van startups. Bijvoorbeeld door te helpen bij de selectie van software, het inrichten van de administratie, het toepassen van cao’s, het overbrengen van kennis of het uitwerken van een business plan.

Meer lezen over bovenstaande onderwerpen? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze publicaties over Strategie en Management.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Selecteer 1 of meer interessegebieden