27
nov

0
Alles over Frontoffice

Alles over Frontoffice

Onze expertise

Stel, u heeft een vraag of een probleem, bijvoorbeeld bij een ingrijpende verandering in uw organisatie of een strategisch project. U heeft alles in kaart gebracht, maar u beschikt niet over de benodigde managementcapaciteit of –kwaliteit om het genomen besluit uit te voeren. Toch wilt u maximale zekerheid dat u de beoogde doelstellingen daadwerkelijk realiseert. Dan biedt een interim manager met ervaring in de branche uitkomst. Professionals in Flex bemiddelt interim managers die tijdelijk leidinggeven, managementcapaciteit en –kwaliteit inbrengen of ter overbrugging totdat een vacature is ingevuld.

Interim-management is slechts een onderdeel van dienstverlening die wij aanbieden voor uw Frontoffice. Daarnaast kan Professionals in Flex u adviseren over vraagstukken rondom tenders en pricing. Bent u bijvoorbeeld van plan om een uitzendonderneming te aan- of verkopen? Dan is het voor de due dilligence van belang om na te gaan hoe uw bedrijfssituatie eruitziet. Met de Bedrijfsscan kijken onze experts naar alle aspecten die van belang zijn voor de aan- of verkoop van een uitzendonderneming.

Wat kan Professionals in Flex voor u betekenen?

Professionals in Flex beschikt over veel experts die u kunnen ondersteunen en adviseren over de verschillende onderdelen van de Frontoffice van uw organisatie. Heeft u bijvoorbeeld vragen over Pricing, Interim Management of tenders? Onze Associates en Professionals hebben veel kennis en ervaring met bovenstaande vraagstukken en processen en procedures die hiervoor van belang zijn. Daarnaast zijn bij Professionals in Flex uitsluitend Professionals werkzaam met aantoonbaar ruime ervaring in de flexbranche, hierdoor kunnen zij u adviseren over de diverse mogelijkheden voor uw organisatie.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor de Frontoffice van uw uitzendonerneming? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required