09
aug

0
Advies en opleiding verzuim

Advies en opleiding verzuim

Het boek ‘Verzuim en Beter’ is hét handboek voor verzuimbeheersing bij uitzendondernemingen. Indien u de parate kennis van uzelf of van uw medewerkers op een hoger niveau wenst te krijgen is het ook mogelijk om een online training af te nemen. Deze online opleiding is ontwikkeld door Professionals in Flex (uitgever van dit boek) in samenwerking met Armslag, het opleidingsinstituut voor de flexbranche.

De opleiding bestaat uit:

  • het handboek Verzuim en Beter
  • toegang tot e-learning modules die volledig aansluiten op dit handboek
  • een Case-bijeenkomst op een centrale locatie waar deelnemers praktijk-ervaringen en vragen kunnen uitwisselen onder begeleiding van een kennisspecialist van Professionals in Flex
  • online desk voor vragen

U leert alles over:

  • werkgeversverplichtingen bij ziekte
  • samenwerking met arbodienstverleners
  • relevante wet- en regelgeving
  • eigenrisicodragen, premies en kosten
  • praktische handvatten

Verzuim en beter-meeting

Uniek aan deze opleiding is dat deelnemers zich kunnen inschrijven voor een verzuim en beter-meeting. Tijdens deze bijeenkomst van een halve dag (09:00 – 12:30 uur) wordt een review gegeven van de stof, met update van actualiteiten. Het tweede deel is bestemd om vraagstukken uit de praktijk te behandelen. Deze vragen worden vooraf en tijdens door de diverse deelnemers van de trainingen aangeleverd.

In-house programma’s

Wilt u borgen dat alle vestigingen van uw organisatie op een minimaal kennisniveau zitten om verzuim te beheersen? Dan is het ook mogelijk dat we de trainingsmodules op maat maken aan de hand van de gewenste kennis-onderdelen. Door de toetsen die aan deze opleiding gekoppeld zijn, krijgt u snel terugkoppeling over de voortgang en het gewenste kennisniveau.

Tarieven

Boek :                             39,95 euro

Boek + e-learning module + toets             190 euro

Boek + e-learning module + toets + bijeenkomst        390 euro

Deelname aan extra verzuim en beter-meeting        225 euro


Planning

In september is de e-module beschikbaar; in februari zal de eerste verzuim en beter-meeting plaatsvinden.

Interesse?

Heeft u interesse in e-learming module en/of de verzuim en beter-meeting neem dan even contact met ons op 023-8700113 of stuur een mail naar info@professionalsinflex.nl
Het boek ‘Verzuim en beter’ kunt u direct bestellen via deze link.

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required